Aktuellt

Arbetsmiljö

Internationella Arbetsmiljödagen

28 april 2021

Hur gör ni för att få en säker och hälsosam arbetsmiljö? På Circus försöker vi bland annat röra på oss med hjälp av pausprogram i datorn och ha möten utomhus i pandemitider. Den psykosociala arbetsmiljön kan vara svårare att ha koll på när vi inte ses lika ofta. Vårt arbetsmiljöombud och skribent Liza delar med sig av sina tankar om året som gått.

Läs mer
annika_laine_art_director_circus_reklambyra

Hej Annika!

7 april 2021

Designälskande ad med lust att lösa brott. Träffa Annika som har ett intresse för kriminologi och drömmar om att göra filmvinjetter till nischade filmer.

Läs mer
liza_egbuna_skribent_circus_reklambyra_goteborg

Hej Liza Egbuna!

12 mars 2021

Social människokännare med fäbless för fika. Lär känna skribenten Liza lite bättre här.

Läs mer

Ny VD på Circus reklambyrå

2 februari 2021

Magnus Ödman tar över VD-rollen från Mikael Wahlström.
– Det känns som ett naturligt steg att Magnus tar över VD-rollen då han har gedigna kunskaper om och intresse för strategisk bolagsstyrning och ett stort framtidsfokus, säger Mikael.

Läs mer
helena_ask_projekledare_circus_reklambyra

Hej Helena Ask!

22 januari 2021

Driven motivator med rätt att skrämmas. Möt projektledaren Helena och läs om varför hon tycker halloween är den bästa högtiden.

Läs mer
pernilla_rejvik_art_director_circus_reklambyra

Hej Pernilla Rejvik!

15 december 2020

Stilsäker korianderälskare med förkärlek till varumärken. Träffa Pernillla, en av våra art directors som brinner för varumärkesresan.

Läs mer
annika_antonsson_projektledare_circus

Hej Annika Antonsson!

26 november 2020

Padelspelande projektledare som gör slag i saken. Det är Annika, en av våra projektledare. Här kan du lära känna henne lite bättre.

Läs mer
martin_karlsson_medarbetare_circus

Hej Martin Karlsson!

12 november 2020

Klurig korsordslösare med öga för detaljer. Det är vår grafiska formgivare Martin som du kan lära känna lite bättre här.

Läs mer
Circus_2020_medarbetare

Circus – 20 år av passion

2 november 2020

Circus startade i en tid då ingen visste vad en iPhone var och än mindre en iPad eller Google Home. Det var då, år 2000, efter att hela världen trott att millenniebuggen skulle ödelägga alla smarta och fiffiga digitala lösningar som människan hade kommit på, som Circus föddes…

Läs mer