Aktuellt

Ny VD på Circus reklambyrå

2 februari 2021

Magnus Ödman tar över VD-rollen från Mikael Wahlström.
– Det känns som ett naturligt steg att Magnus tar över VD-rollen då han har gedigna kunskaper om och intresse för strategisk bolagsstyrning och ett stort framtidsfokus, säger Mikael.

Läs mer
helena_ask_projekledare_circus_reklambyra

Hej Helena Ask!

22 januari 2021

Driven motivator med rätt att skrämmas. Möt projektledaren Helena och läs om varför hon tycker halloween är den bästa högtiden.

Läs mer
pernilla_rejvik_art_director_circus_reklambyra

Hej Pernilla Rejvik!

15 december 2020

Stilsäker korianderälskare med förkärlek till varumärken. Träffa Pernillla, en av våra art directors som brinner för varumärkesresan.

Läs mer
annika_antonsson_projektledare_circus

Hej Annika Antonsson!

26 november 2020

Padelspelande projektledare som gör slag i saken. Det är Annika, en av våra projektledare. Här kan du lära känna henne lite bättre.

Läs mer
martin_karlsson_medarbetare_circus

Hej Martin Karlsson!

12 november 2020

Klurig korsordslösare med öga för detaljer. Det är vår grafiska formgivare Martin som du kan lära känna lite bättre här.

Läs mer
Circus_2020_medarbetare

Circus – 20 år av passion

2 november 2020

Circus startade i en tid då ingen visste vad en iPhone var och än mindre en iPad eller Google Home. Det var då, år 2000, efter att hela världen trott att millenniebuggen skulle ödelägga alla smarta och fiffiga digitala lösningar som människan hade kommit på, som Circus föddes…

Läs mer
life science passion kvinnohälsa bröstcancer

Vi kan kvinnohälsa!

6 oktober 2020

Kvinnohälsa är viktigt året runt. Men just nu i oktober tänker vi lite extra på kvinnor och bröst och de nära 8 000 som drabbas av bröstcancer i Sverige varje år. Vi är också lite mer rosa än vanligt i och med Bröstcancerförbundets rosa band. På Circus är 75% av strategerna och kreatörerna kvinnor, vilket gör det extra intressant för oss att jobba med ett ämne som rör oss personligen – kvinnohälsa.

Läs mer

Vad vi pratar om när vi pratar om content

1 september 2020

Content, också känt som redaktionellt innehåll, har varit it-ordet hos många marknadsförare ett bra tag. Och just idag är relationsskapande innehållsmarknadsföring kanske mer aktuellt än någonsin, när vi behöver träffas utan att ses.

Läs mer

Hej Susanne!

19 augusti 2020

Lär känna vår nya kollega! Susanne Blom är Creative Strategist/AD och stärker vårt erbjudande inom Life Science.

Läs mer

Kommunikation som berör och engagerar

24 juni 2020

Framgångsrik och effektiv kommunikation uppnås i nära samarbete med dig som uppdragsgivare. Inom Life Science arbetar vi på Circus i team med strateger, medicinska skribenter, art directors och copywriters.

Läs mer